Byzzondere tijden

Byzz in de Flevopost op 17 juni 2020

Byzzondere tijden!

BYZZ is het nieuwste werving en selectiebureau van Flevoland en ook in deze byzzondere tijden toch succesvol aan de slag. Maar wel op een byzzondere manier. Met mobiele kucht-schotten, beeldbellen, video conferencen en zogenaamde anderhalve-meter-sessies ook op de koffie bij opdrachtgevers en kandidaten.

Juist in deze tijd komt het erop aan of je werkelijk persoonlijk betrokken bent bij je kandidaten en opdrachtgevers. Vele roepen het, maar weinigen kunnen het oprecht. Daar moet jezelf byzzonder voor zijn. En dat zijn de mensen van BYZZ. Van gezamenlijk investeren in talentscouting tot een persoonlijk appje voor je sollicitatiegesprek en een cadeautje langsbrengen op je eerste werkdag – een scala aan kleine dingen die met deze tijden opvallen. Niet alleen het byzzondere tarief en de hoge kwaliteit van kandidaten spreken opdrachtgevers aan, maar ook de snelheid en vriendelijkheid maken van onze klanten fans. Want zo kunnen we na ruim een jaar opstarten onze relaties wel noemen.


Ook ontdekken hoe deze bijzondere tijd voor jou byzzonder kan worden? Bel met 06 – 40 19 14 05, en ja, dit is een mobiel nummer – persoonlijker kunnen we het niet maken voor nu.

BYZZ, werving en selectie in food & pharma

Het Ravelijn 50,

8233 PE LELYSTAD

www.byzz.nl

https://flevopost.nl/artikel/1109391/byzzondere-tijden.html